Istorie

Raiko Transilvania S.A. este o companie soră

de Raiko Polska sp.z o.o., care are mai multe

mai mult de 25 de ani de experiență în producție

jgheaburi de oțel RAIKO® și acoperișurile exclusiviste din oțel QUALES®. Produsele noastre sunt disponibile în 22 de țări situate pe trei continente. De asemenea, suntem acționari majoritari la Transilvania Roof Center SRL, cu sediul în România, această companie acoperă piața de acoperișuri cu amănuntul www.acoperiscluj.ro

Viziune

Avem o istorie lungă și știm că acesta nu este întotdeauna o cale ușoară. Cu toate acestea, ne dezvoltăm constant, rămânând fideli unei cooperări individuale prietenoase.
"O casă sigură și o familie fericită” reflectă perfect misiunea noastră. De asemenea, creăm programe speciale de parteneri pentru clienții noștri și familiile lor, organizăm traininguri și alte proiecte regulate și ocazionale, care reprezintă un avantaj suplimentar pentru cooperarea noastră.

Tehnologie

Jgheaburile RAIKO® și acoperișurile QUALES® sunt executate pe baza celei mai noi tehnologii de prelucrare. Utilajele sunt întreținute de un personal calificat. Cea mai mare atenție pentru ajustarea perfectă a fiecărui detaliu și o abordare individuală față de cerințele pieței locale sau chiar de un client individual reprezintă factorii de succes ai produselor noastre.

 

Ce este nou?

 
Un acoperiș durabil și sigur pentru familia ta.

DURABILITATE

Acoperișurile QUALES® și jgheaburile RAIKO®

sunt o alegere pentru generații.

 

Oferim GARANȚIE DE 30 DE ANI pentru

sistemele de jgheaburi din linia Premium și

50 de ani GARANȚIE pentru acoperișuri (pachet complet)

 

Asta spune tot.

Avantajele produselor noastre

Joacă de copil.
Fă-o singur.

ASAMBLARE SIMPLĂ

Asamblare simplă și ușoară.

Fără conexiuni fixe cu nituri sau șuruburi.

Sistemele de jgheab RAIKO® sunt unele dintre cele mai simple de montat de pe piață.

Asamblarea și toate reparațiile se pot realiza (la nevoie) si fără ajutorul montatorului și a uneltelor speciale.

Combină cum îți place.

COMPLETE ȘI COMPATIBILE

Sistemele RAIKO® sunt 100% complete și compatibile cu sistemele de jgheaburi scandinave.

În cazul în care există schimbări ale elementelor inițiale ale sistemului, puteți cumpăra produsele RAIKO® și le puteți combina cu sistemul dumneavoastră de jgheaburi deja instalat pe acoperiș.

 

10 avantaje competitive ale RAIKO®

Cea mai bună calitate la un preț bun

Spre deosebire de alți producători care tratează sistemul de scurgere (jgheanuri si burlane ) doar ca pe accesorii, noi ne concentrăm în special pe acestea, de aceea putem asigura cea mai bună calitate la un preț atractiv iar oferta noastră de jgheaburi, comparativ cu cea a competitorilor noștri, este mult mai variată.

Durabilitate

Sistemul de jgheaburi RAIKO® Premium este fabricat din oțel de cea mai înaltă calitate (0,6mm), galvanizat pe ambele fețe (275g / m2) și acoperit cu un strat de protecție de ultimă generație, GreenCoat® RWS (2x35μm). Jgheabul realizat din oțel galvanizat este mai durabil și mai rezistent la zgârieturi și la condiții meteorologice capricioase față de cele mai populare sisteme de jgheaburi de pe piață din PCV, zinc sau aluzinc. Datorită utilizării otelului galvanizat, în loc de zinc sau PCV, jgheaburile RAIKO® își mențin proprietățile de exploatare și estetice mult mai mult timp.

Garanție extinsă

Pentru sistemul de jgheaburi RAIKO® Premium oferim 30 de ani garanție anti-coroziune și 15 ani pentru menținerea culoriii. Pentru acoperișurile QUALES® acordăm o garanție de până la 50 de ani. Concurența noastră pe segmentul de jgheaburi de oțel asigură de obicei doar o garanție de 15 ani anti-coroziune și nu garantează deloc menținerea culorii, iar producătorii de jgheaburi din PCV sau zinc oferă garanție numai pentru o perioadă maximă de 10 ani.

Ușurința sistemului de asamblare

Sistemul RAIKO® Premium este unul dintre cele mai simple de asamblat de pe piață. Asamblarea nu necesită conectarea fixă ​​a elementelor cu nituri sau șuruburi ca la alte sisteme. Asamblarea și toate lucrările de reparații și întreținere se pot face (la nevoie) și fără asistența montatorului și fără utilizarea unor unelte speciale.​

Compatibilitate

Sistemul pluvial RAIKO® Premium, spre deosebire de alte sisteme din piață, este pe deplin compatibil cu sistemele de acoperiș de tip scandinav. Acesta este un avantaj important pentru client deoarece, în cazul unei necesități de schimbare a elementelor sistemului pluvial, acesta poate achiziționa produsele b și le poate combina cu un sistem deja instalat de acoperiș.

O gamă vastă de produse, culori și dimensiuni

Un alt avantaj competitiv al sistemului de jgheaburi RAIKO® Premium îl reprezintă gama largă de culori și sisteme. Produsele RAIKO® sunt disponibile în 12 culori și trei dimensiuni 100/75, 125/90, 150/100. Competitorii noștri oferă sisteme în maxim două dimensiuni și într-o gamă mai modestă de culori.

Ajustare individuală

În funcție de nevoile individuale, putem adapta accesoriile la cerințele pieței locale sau chiar la clienții individuali. Suntem singurul producător de jgheaburi care poate adapta accesoriile, de exemplu cârligele, la nevoile specifice ale clienților din anumite piețe. De exemplu, pe piața slovacă am introdus un cârlig special care nu se afla în oferta altor producători.

Posibilitatea de asamblare pe orice tip de acoperiș

În oferta noastră avem toate cârligele folosite pe piață care permit montarea sistemului pluvial RAIKO® pe orice tip de acoperiș - înclinat (la fiecare unghi), plat, ceramic, beton, precum și acoperișurilor metalice. Alți producători oferă o gamă limitată de cârlige.

Procesul de producție

În procesul de producție se utilizează oțel acoperit de cea mai înaltă calitate produs de fabrica suedeză de oțel SSAB. Este fabricat din cel mai pur minereu de fier situat în Kirun. 

Învelișul de protecție de ultimă genrație GreenCoat® RWS din mai multe straturi, utilizat pentru acoperirea oțelului, datorită utilizării uleiurilor biodegradabile, este singurul strat de vopsea din lume care nu conține uleiuri industriale, este eco-friendly și foarte rezistent la zgâriere și la radiațiile UV comparativ cu alte straturi de protecție utilizate de alți producători de oțel. 

Spre deosebire de competiție, cârligele noastre sunt fabricate din oțel negru și numai după realizarea lor (tăiere și îndoire) sunt galvanizate și vopsite. 

Datorită acestui fapt, întreaga suprafață a cârligului are o protecție anti-coroziune. În sistemele cele mai bune ale competitorilor, cârligele nu au protecție integrală anti-coroziune, deoarece sunt produse direct din oțel galvanizat, iar în locurile de tăiere acestea rămân vulnerabile la coroziune.

Disponibilitate în diverse piețe

Compatibilitatea sistemului nostru este convenabilă pentru distribuitori, deoarece aceștia pot comanda produse RAIKO® mai ieftine decât de la alte companii și le pot oferi clienților care au folosit sisteme diferite până în acel moment. 

Distribuitorii pot combina elementele sistemului RAIKO® Premium cu alte sisteme din ofertele lor, permițându-le astfel vânzarea sistemelor complete RAIKO®. Datorită acestui mod de vânzare, sistemele RAIKO® sunt disponibile printre altele în Polonia, Suedia, Finlanda, Lituania, Letonia, Estonia, Rusia, Belarus, Ucraina, Republica Cehă, Slovacia, precum și în România, Kazahstan și Azerbaidjan iar grupul de beneficiari internaționali este în continuă creștere.

Please reload

 

Galerie proiecte RAIKO® și QUALES® 

 

Mai multe detalii:

PRODUSE

SUPORT

INVESTORS

  • RAIKO on Facebook
  • Biały Instagram Ikona
  • Biały Ikona Google Play
  • LinkedIn - White Circle
  • RAIKO on Facebook
  • Biały Instagram Ikona
  • Biały Ikona Google Play
  • LinkedIn - White Circle

© 2020 by Raiko Transilvania S.A. (Romania)   |   www.raiko.com   |   info@raiko.com 
phones No:  RO office: 0040364711210  |  PL office: 0048583497491

Create and Development by Oxygen Marketing Sp. z o.o. - www.fb.com/OxygenUP

fb%20profile%20foto%20470px%20-%20Raiko%