Istorie

RRS Sp. z o.o. S.K.A. a înlocuit compania Dablex. Timp de 25 de ani am realizat sisteme de scurgere (jgheaburi si burlane) din oțel de înaltă calitate sub brandul RAIKO®.

Începând cu ultimii ani producem și învelitori metalice (țiglă metalică) din oțel sub brandul QUALES®.

Produsele noastre sunt disponibile în Polonia, Suedia, Finlanda, Lituania, Letonia, Estonia, Rusia, Belarus, Ucraina, Republica Cehă, Slovacia, precum și în România, Kazahstan și Azerbaijan, iar grupul distribuitorilor internaționali este încă în creștere.

Viziune

"O casă sigură și o familie fericită"

reflectă perfect misiunea noastră.​

Ca parte a proiectului RAIKO® Oxygen Partner pentru clienții noștri și familiile acestora, creăm programe speciale de parteneriat și fidelizare, organizăm cursuri de formare, competiții și alte proiecte de marketing periodice și ocazionale, care constituie un plus de valoare pentru cooperarea noastră.

Tehnologie

Jgheaburile RAIKO® și acoperișurile QUALES® sunt executate pe baza celei mai noi tehnologii de prelucrare. Utilajele sunt întreținute de un personal calificat. Cea mai mare atenție pentru ajustarea perfectă a fiecărui detaliu și o abordare individuală față de cerințele pieței locale sau chiar de un client individual reprezintă factorii de succes ai produselor noastre.

 

DURABILITATE

Un acoperiș durabil și sigur pentru
familia ta.
 

Jgeaburi și acoperișuri RAIKO

RAIKO® Premium

30 de ani garanție

Materia prima din care sunt produse elementele sistemului de scurgere RAIKO® Premium este oțel suedez de înaltă calitate galvanizat pe ambele fețe și acoperit cu un strat de protecție de ultimă generație GreenCoat® RWS, produs de compania siderurgică SSAB (Suedia). Datorită caracteristicilor particulare, jgheaburile din sistemul RAIKO® Premium au o protecție perfectă împotriva coroziunii, sunt ușor de asamblat sau întreținut și sunt mult mai durabile decât alte sisteme pluviale.

Oferim 30 de ani garanție pentru sistemul RAIKO® Premium.

ECO RAIN®

Un compromis între durabilitate, estetică și preț.

Sistemul de jgheaburi ECO RAIN este un compromis rezonabil între durabilitate, estetică și un preț scăzut. Oțelul utilizat pentru producția sa provine de la fabrica coreeană Hyundai Steel și de la alți parteneri. Sistemul oferă o calitate optimă la un preț scăzut.

Toate elementele sistemului ECO RAIN beneficiază de o garanție de 10 ani.

RAIKO® Platinum

Cea mai bună protecție împotriva coroziunii.

Sistemul RAIKO® Platinum este fabricat din otel furnizat de către ArcelorMittal, acoperit cu un strat de protecție Magnelis®. Compoziția chimică a acoperirii Magnelis® este ajustată optim la protecția anticorozivă din mediu și constă în cloruri (sare) sau amoniac.

Produsul este destinat industriei. Disponibil pe culoarea silver.

QUALES® Modular Roof

Până la 50 de ani garanție

QUALES® Modular Roofs este un sistem complet de plăci de acoperiș metalice modulare, la cerere și dimensiuni specifice. Forma simetrică și inovativă a țiglelor metalice QUALES® Modular influențează ergonomia acoperișului. Posibilitatea de acoperire în două direcții asigură o asamblare simplă și rapidă.

Ca și în cazul sistemelor pluviale RAIKO®, pentru producerea modelului QUALES® Modular folosim oțel de cea mai înaltă calitate de la compania siderurgică suedeză SSAB, acoperit cu un strat de protectie de ultimă generație, GreenCoat® Mica. 

Oferim până la 50 de ani garanție pentru sistemele de acoperiș QUALES® (cu toate accesoriile incluse).

Please reload

 
 
 

Scrie-ne prin completarea formularului de mai jos sau 

abonează-te la Newsletter și vei primi un cadou gratuit!

  • RAIKO on Facebook
  • Google+ - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • RAIKO on Facebook
  • Biały Google+ Ikona

© 2019 by Raiko Polska  Sp. z o.o.   |   Gdańsk, Polska  |   www.raiko.com   |   info@raiko.com   |   +48 58 349 74 91

Create and Development by Oxygen Marketing Sp. z o.o. - OxygenUp.pl

www.raiko.com