Sisteme pluviale

ecoRAIN®
Un compromis între durabilitate, estetică și preț.

Sistemul de jgheaburi ecoRAIN® este un compromis rezonabil între durabilitate, estetică și un preț scăzut. Oțelul utilizat pentru producția sa provine de la fabricile de oțel aparținând gigantului coreean Hyundai Steel și de la alți parteneri. Sistemul oferă o calitate optimă la un preț scăzut.

 

Toate elementele sistemului ecoRAIN® beneficiază de o garanție de 10 ani.

RAIKO® Premium
30 ani garanție.

Elementele sistemului RAIKO® Premium sunt produse conform tehnologiei suedeze, din oțel de înaltă calitate galvanizat pe ambele fețe și acoperit cu un strat de protecție de ultimă generație - GreenCoat® RWS (SSAB - Suedia). Datorită caracteristicilor particulare, jgheaburile sistemului RAIKO® Premium au o protecție perfectă împotriva coroziunii, sunt ușor de asamblat și de menținut și sunt mult mai durabile decât alte sisteme de jgheaburi.

 

Oferim 30 de ani de garanție pentru RAIKO® Premium.

RAIKO® Platinum
Cea mai bună protecție împotriva coroziunii

Sistemul RAIKO® Platinum este fabricat din tablă ArcelorMittal® acoperită cu un strat de protecție Magnelis®. Compoziția chimică a învelișului Magnelis® este ajustată în mod optim la protecția anticorozivă din mediu și constă din cloruri (sare) sau amoniac.

 

Produsul este destinat pentru construcții industriale sau renovări clădiri istorice.

Disponibil pe culoarea argintiu.

 

Acoperișuri complete

QUALES® Modular
Modular steel tile
Până la 50 ani garanție

Forma simetrică și inovatoare a plăcilor modulare QUALES influențează ergonomia costurilor de montare a acoperișului, asigurând o asamblare ușoară și rapidă datorită posibilității de a fi montate simetric atât de la dreapta spre stânga cât și de la stânga spre dreapta.

 

Sistemul modern de ghilotină 3D folosit pentru tăierea marginilor transversale ale colilor de tablă influențează etanșeitatea și invizibilitatea conexiunilor. 

Cel mai mare avantaj al plăcilor modulare din oțel QUALES este materialul utilizat. Pentru producție folosim numai oțel SSAB GreenCoat® Mica cu o grosime de 0,5 mm, zinc 275g / m2, acoperire cu vopsea de 35 μm.

QUALES® SCANDIC
Modular steel tile
SCANDINAVIA® CERAMIC
Modular steel tile
QUALES® ECO MAT
Modular steel tile
STAHLBERG
Modular steel tile
for specific dimensions
 

Accesorii de acoperiș

QUALES® Complete
Accesorii de acoperiș
Tot ce ai nevoie într-un
singur loc

În colaborare cu partenerii noștri am pregătit o gamă largă de accesorii pentru acoperiș dedicate sistemelor de acoperiș QUALES® care completează oferta acoperișului modular QUALES® și a sistemelor de jgheab RAIKO®.

 

Complete Roof System RAIKO® este o gamă largă de accesorii de înaltă calitate, precum jgheaburi de scurgere, șuruburi speciale pentru prindere, folie anticondens, opritori de zăpada, sistemele de izolație și toate accesoriile necesare pentru acoperiș.

QUALES® Complete
Flashings
GreenCoat® Mica SSAB

Coamă semirotundă

Coamă unghiulară

Semicoamă

Bordură Fronton

Sort de Siguranță

Bordură rupere pantă

Bordură streașină

Dolie

Racord calcan

Opritor de zăpadă

HAMAR®
Șuruburi pentru prindere acoperiș

Șurubul are un capăt autoforant și un filet de montare în profilul din lemn. Garnitura de oțel cu un strat de EPDM după înșurubare se auto-lipește de suprafață creând astfel o structură etanș. Acesta garantează cea mai bună calitate și durabilitate a stratului de vopsea și nu se deformează în timpul manevrării.

QUALES®  Membrane
Quales Ultra 130 
Quales Ultra 160

Această membrană este caracterizată de o rezistență ridicată la deteriorarea mecanică și permite o muncă sigură la înălțimi, indiferent de condițiile meteorologice.

Calitatea ridicată a produsului garantează parametrii neschimbați în timp și o acoperire durabilă a acoperișului.

 

Galerie proiecte RAIKO® și QUALES® 

 

Mai multe detalii:

PRODUSE

SUPORT

RAIKO Oxygen

  • RAIKO on Facebook
  • Google+ - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • RAIKO on Facebook
  • Biały Google+ Ikona

© 2019 by Raiko Polska  Sp. z o.o.   |   Gdańsk, Polska  |   www.raiko.com   |   info@raiko.com   |   +48 58 349 74 91

Create and Development by Oxygen Marketing Sp. z o.o. - OxygenUp.pl

www.raiko.com